5 semne care îţi indică dacă îi place să facă SEX cu tine

De multe ori te întrebi dacă partenerului tău îi place să facă sex cu tine. Cum întrebarea “Îţi place?” n-are sens să o pui din 5 în 5 secunde, este indicat să urmăreşti gesturile pe care le face, zgomotele pe care le scoate, astfel încât să ştii cât de cât pe unde te afli în ceea ce priveşte nivelul de plăcere pe care îl oferi.

Iată 5 semne care îţi indică dacă îi place să faca sex cu tine, potrivit sfatulparintilor.ro.

1. Strânge pumnii

Ai observat că atunci când îl săruţi într-un anume loc strânge pumnii sau îşi încordează picioarele? Continuă! Este un semn clar de plăcere.

2. Cum se comportă la final

Dacă imediat ce aţi terminat o partidă mai vrea alta, e clar. Nu-ţi poate rezista. Iar dacă asta se repetă din nou şi din nou, înseamnă că eşti foarte pricepută.

Dacă este distant sau se întoarce pe partea cealaltă fără un sărut sau o îmbrăţişare, e clar că ceva nu a fost în ordine. Dacă este dragastos, te saruta, te îmbrăţişează, atunci ai făcut tot ceea ce a trebuit.

3. Vorbeşte despre sex

Dacă partenerul tău vorbeşte tot timpul despre ce i-a plăcut şi ce ar mai vrea în cele mai mici detalii, fii sigură că îi place să facă sex cu tine şi vrea să vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine pentru a repeta “performanţele”.

Dacă îţi trimite mesaje sexy sau îţi şopteşte lucruri “obraznice” îşi transmite că vrea din nou.

4. Instinct animalic

Dacă în timp ce faceţi sex ai reuşit să trezeşti “animalul” din el, e clar că faci ceea ce trebuie.

5. Îţi spune adevărul

În momentul în care partenerul de sex îşi face curaj şi îţi spune de-a dreptul că eşti tare în pat, n-ai decât să zâmbeşti şi să fii mandră de asta.